Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ AKTINOVOLIA.GR

ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΩΝ - ΘΩΡΑΚΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ

Η Aktinovolia.gr είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία με ισχυρή παρουσία στο χώρο από το 2013 και στελεχώνεται από ειδικούς και άρτια καταρτισμένους επιστήμονες οι οποίοι διαθέτουν επαρκή εμπειρία για υπεύθυνες απαντήσεις και προτάσεις συγκεκριμένες και τεκμηριωμένες, που οδηγούν στα καλύτερα αποτελέσματα σε ερωτήματα που αφορούν και προκύπτουν από την χρήση της τεχνολογίας στην εποχή μας.

Ξεκίνησε ως τμήμα της εταιρείας CretaSoft Developments (CSD) που ιδρύθηκε το 2005 αρχικά ως εταιρεία στο χώρο του Internet. Η ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας, οι αυξανόμενες ανάγκες για γνώση και προστασία από την ηλεκτρομαγνητική ρύπανση, μας ώθησαν να ρίξουμε το βάρος μας στο αρχικά ερευνητικό τμήμα της εταιρείας CSD και σήμερα να υφίσταται ως αυτόνομη επιχείρηση Aktinovolia.gr η οποία έχει στο ιστορικό της ένα πάρα πολύ αξιόλογο πελατολόγιο το οποίο αποτελεί και την εγγύηση της ποιότητας των υπηρεσιών μας.

Η Aktinovolia.gr με βάση το Ηράκλειο Κρήτης και ένα Πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών ήρθε για να καλύψει ένα μεγάλο κενό στην Ελληνική αγορά τόσο για τους ιδιώτες όσο και για τους επαγγελματίες που θέλουν να αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής τους στην οικία ή στο χώρο εργασίας τους.

Οι επιβαρημένοι από ακτινοβολία χώροι κατοικίας ή εργασίας μπορούν να διαπιστωθούν μετά από μετρήσεις από το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό μας με τα κατάλληλα όργανα μέτρησης. Το σημαντικό όμως είναι η δημιουργία του ΗΜΑ χάρτη του χώρου που μετράμε και με βάση του οποίου προτείνουμε τους τρόπους θωράκισης του για να καταστεί ασφαλής για τους κατοίκους ή τους εργαζόμενους σε αυτόν.

Παράλληλα η Aktinovolia.gr έχει αναπτύξει τον κλάδο προστασίας εργαζομένων σε ειδικά επιβαρυμένους χώρους εργασίας από ηλεκτρομαγνητικά πεδία όπως Δ.Ε.Η., Data Centers κλπ. με την προμήθεια ειδικών ενδυμάτων κατάλληλων για την κάθε περίπτωση που αποκόπτουν την ακτινοβολία εξασφαλίζοντας ασφάλεια από τις συνέπειες της τον εργαζόμενο.

Μακροπρόθεσμα οι ωφέλειες της σωστής χρήσης των ειδικών ενδυμάτων ωφελούν τόσο τον εργοδότη  όσο και το ασφαλιστικό ταμείο του εργαζομένου μια και σοβαρές νόσοι που σχετίζονται με την μακρόχρονη και συνεχή έκθεση σε ακτινοβολία μειώνονται.

ηλεκτρομαγνητικά πεδία δικτύων μεταφοράς ηλεκτρισμού

Τον τελευταίο χρόνο η Aktinovolia.gr έχει αρχίσει καμπάνια ενημέρωσης:

 

  1. Ιδιωτών για την ασφαλή διαβίωση στο σπίτι, πρώτα από την ορθή χρήση των οικιακών συσκευών και της τεχνολογίας γενικότερα (κινητά τηλέφωνα, Wi-Fi, ασύρματα τηλέφωνα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, tablet κλπ.) αλλά και από εξωτερικούς παράγοντες (κεραιοσυστήματα κινητής τηλεφωνίας, πυλώνες υψηλής τάσης κλπ.) που μπορούν να διαπιστωθούν μέσω της εξονυχιστικής μέτρησης με ειδικό εξοπλισμό από το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας. Την δημιουργία χάρτη ηλεκτρομαγνητικής επιβάρυνσης της οικίας και προτάσεις ελαχιστοποίησης κινδύνου έκθεσης σε ακτινοβολίες με ειδικά υλικά υψηλών προδιαγραφών, την εφαρμογή των οποίων επιβλέπει ειδικά εκπαιδευμένος συνεργάτης μας - σε ειδικό κέντρο της Ελβετίας - ο οποίος επαναμετρά πριν παραδώσει το έργο και να εκδώσει την βεβαίωση ασφάλειας (Green House) και την εγγύηση της θωράκισης του χώρου.

 

  • Επαγγελματιών για την ασφάλεια του εργασιακού χώρου από την ορθή χρήση των συσκευών και της τεχνολογίας γενικότερα (κινητά τηλέφωνα, Wi-Fi, ασύρματα τηλέφωνα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, tablet, fax, data centers κλπ) αλλά και από εξωτερικούς παράγοντες (κεραιοσυστήματα κινητής τηλεφωνίας, πυλώνες υψηλής τάσης κλπ.). Την δημιουργία χάρτη ηλεκτρομαγνητικής επιβάρυνσης του εργασιακού χώρου με εξονυχιστική μέτρηση με τον ειδικό εξοπλισμό από το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας. Σε περίπτωση που ο χώρος επιβαρύνεται με ακτινοβολία παρουσιάζουμε στον επαγγελματία τις προτάσεις μας για την ελαχιστοποίηση κινδύνου έκθεσης σε ακτινοβολίες τόσο του ιδίου όσο και των εργαζομένων στο χώρο αυτό, με ειδικά υλικά υψηλών προδιαγραφών, την εφαρμογή των οποίων επιβλέπει ειδικά εκπαιδευμένος συνεργάτης μας - σε ειδικό κέντρο της Ελβετίας - ο οποίος επαναμετρά πριν παραδώσει το έργο και να εκδώσει την βεβαίωση ασφάλειας (Wireless Green Area) και την εγγύηση της θωράκισης του χώρου.
  • Για την ασφάλεια του εργαζόμενου στο συγκεκριμένο χώρο όταν αυτός είναι επιβαρυμένος με ακτινοβολία από μηχανήματα τα οποία είναι απαραίτητα για την εκτέλεση της εργασίας του όμως επιβαρύνουν την υγεία του λόγω της συνεχούς έκθεσης σ’ αυτήν. Σε αυτή την περίπτωση μπορούμε να προμηθεύσουμε τα ειδικά ενδύματα, κατάλληλα για την κάθε περίπτωση, που αποκόπτουν την ακτινοβολία εξασφαλίζοντας ασφάλεια από τις συνέπειες της τον εργαζόμενο.
  • Για την δυνατότητα χρήσης των Wireless Green Area ως μέσο διαφήμισης-προώθησης της επιχείρησης σε άλλο επίπεδο ανταγωνιστικότητας με επιχειρήσεις στον ίδιο χώρο με το ίδιο αντικείμενο εργασιών π.χ. ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες, ιατρεία, παιδικοί σταθμοί, γυμναστήρια, φροντιστήρια κλπ μια και είναι μια ιδιότητα που αναγνωρίζεται από όλο και περισσότερο κόσμο τόσο εκτός όσο και εντός Ελλάδος.
Εταιρεία μετρήσεων ακτινοβολιών κεραιών κινητής 5G
  1. Γονέων – Παιδιών σε σχολεία, φροντιστήρια, παιδικούς σταθμούς κλπ
  • Για την δημιουργία ασφαλούς περιβάλλοντος στην οικία στην οποία διαμένει έγκυος, βρέφος ή μικρό παιδί που είναι ένας ιδιαίτερα ευαίσθητος πληθυσμός στην έκθεση σε ακτινοβολία τόσο με την ορθή χρήση των οικιακών συσκευών, ενυδρείων, ενδοεπικοινωνία μωρού (Baby Monitors) αλλά και από εξωτερικούς παράγοντες (κεραιοσυστήματα κινητής τηλεφωνίας, πυλώνες υψηλής τάσης κλπ.) που μπορούν να διαπιστωθούν μέσω της εξονυχιστικής μέτρησης με ειδικό εξοπλισμό από το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας. Την δημιουργία χάρτη ηλεκτρομαγνητικής επιβάρυνσης της οικίας και προτάσεις ελαχιστοποίησης κινδύνου έκθεσης σε ακτινοβολίες με ειδικά υλικά υψηλών προδιαγραφών, την εφαρμογή των οποίων επιβλέπει ειδικά εκπαιδευμένος συνεργάτης μας -σε ειδικό κέντρο της Ελβετίας- ο οποίος επαναμετρά πριν παραδώσει το έργο και να εκδώσει την βεβαίωση ασφάλειας (Green House) και την εγγύηση της θωράκισης του χώρου. Παράλληλα με την θωράκιση του χώρου αν αυτή είναι απαραίτητη μπορούμε να προμηθεύσουμε ειδικά εξειδικευμένα προϊόντα για την ασφάλεια της εγκύου, του βρέφους και του μικρού παιδιού όπως κουνουπιέρες από υλικό που εκτός από την προφανή χρήση αποκόπτουν μοναδικά την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.
  • Για την ασφαλή διαβίωση στο σπίτι, πρώτα από την ορθή χρήση των οικιακών συσκευών, ενυδρείων αλλά και από εξωτερικούς παράγοντες (κεραιοσυστήματα κινητής τηλεφωνίας, πυλώνες υψηλής τάσης κλπ) που μπορούν να διαπιστωθούν μέσω της εξονυχιστικής μέτρησης με ειδικό εξοπλισμό από το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας. Την δημιουργία χάρτη ηλεκτρομαγνητικής επιβάρυνσης της οικίας και προτάσεις ελαχιστοποίησης κινδύνου έκθεσης σε ακτινοβολίες με ειδικά υλικά υψηλών προδιαγραφών, την εφαρμογή των οποίων επιβλέπει ειδικά εκπαιδευμένος συνεργάτης μας - σε ειδικό κέντρο της Ελβετίας - ο οποίος επαναμετρά πριν παραδώσει το έργο και να εκδώσει την βεβαίωση ασφάλειας (Green House) και την εγγύηση της θωράκισης του χώρου.
  • Για την σωστή χρήση της τεχνολογίας: κινητά τηλέφωνα, Wi-Fi, ασύρματα τηλέφωνα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, tablet κλπ που τα παιδιά χρησιμοποιούν καθημερινά έτσι ώστε να είναι ασφαλή και να αποφεύγονται όλες οι αρνητικές και επικίνδυνες επιπτώσεις της ανεξέλεγκτης χρήσης – κατάχρησης τους.

To Aktinovolia μετράει όλες τις συχνότητες 5G που ιχύουν στον Ελλαδικό χώρο με βάση την ισχύουσα νομοθεσία για χρήση ραδιοσυχνοτήτων στις ζώνες 700 MHz, 2 GHz, 3400-3800 MHz και 26 GHz. Με προηγμένο εξοπλισμό της Wavecontrol (έως 40GHz !!)

επιστημονική μέτρηση ακριβείας των ακτινοβολιών 5G
προστασία από πυλώνες κεραιών κινητής τηλεφωνίας

Οι εφαρμογές των υπηρεσιών της Aktinovolia.gr είναι πολλές, μοναδικές και απόλυτα εξειδικευμένες. Το άρτια καταρτισμένο μας προσωπικό, τα εξειδικευμένα μηχανήματα μέτρησης, το αυστηρό πρωτόκολλο που ακολουθούμε τόσο κατά τις μετρήσεις και τις επαναμετρήσεις όσο και κατά την εφαρμογή των υλικών θωράκισης έχει καταστήσει την Aktinovolia.gr σε μια ανερχόμενη εταιρεία στην εμπιστοσύνη ιδιωτών και επαγγελματιών.

Το συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο συνεργατών μας φέρει κοντά στην κάθε γωνιά της Ελλάδας με σκοπό να παρέχουμε τις υψηλές ποιοτικά υπηρεσίας μας σε όλους με προσιτό κόστος.

Η ανάπτυξη της τεχνολογίας έχει δώσει δυνατότητες στον άνθρωπο που πριν μερικά χρόνια ήταν στο φάσμα της επιστημονικής φαντασίας. Όμως όλα έχουν ένα τίμημα και σε αυτή την περίπτωση είναι ότι οι βλαβερές επιπτώσεις στην ψυχική και σωματική μας υγεία από την εκπομπή ακτινοβολιών από όλες αυτές τις συσκευές τεκμηριώνονται σήμερα επιστημονικά.

Στο χώρο ανάμεσα στην ανεξέλεγκτη χρήση-κατάχρηση της τεχνολογίας και στην απόλυτη αποχή από αυτήν βρίσκεται η εταιρεία μας Aktinovolia.gr που με τη σωστή ενημέρωση για την ορθή χρήση των τεχνολογικών επιτευγμάτων αλλά και τις προτάσεις για την θωράκιση σε περίπτωση που χρειάζεται μπορεί να βοηθήσει ιδιώτες και επαγγελματίες να ζουν αρμονικά απολαμβάνοντας την τεχνολογία.

Ονειρευόμαστε ένα κόσμο καλύτερο και ασφαλέστερο τόσο για μας όσο και τα παιδιά που αποτελούν το μέλλον μας και εργαζόμαστε ακατάπαυστα και αγόγγυστα γι’ αυτό.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ

ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ-ΥΓΕΙΑ.pdf

κάντε Click στο εικονίδιο για να κατεβάσετε το αρχείο

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ

λαμβάνεται τα ενημερωτικά άρθρα μας

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ (μέχρι 30 Απριλίου):

Προσφορά μετρήσεων ακτινοβολίας (-30%) σε Οικίες και Πολυκατοικίες, Σχολικούς χώρους!
- Μετράμε ακτινοβολίες ηλεκτρικού δικτύου ΔΕΗ και Κινητής Τηλεφωνίας
- Μετράμε ακτινοβολίες 5G, και κάθε τύπο ηλεκτρομαγνητικών ακτινοβολιών

ΟΜΙΛΙΑ κου Βλαχάκη στην ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ στον ΔΗΜΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 15-10-2022

ΟΙ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ / ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΟ ΣΥΧΡΟΝΟ ΚΟΣΜΟ

Μετρήσεις - Μέσα Προστασίας

Ο κ. Μιχάλης Βλαχάκης είναι υπεύθυνος εργαστηρίου μη ιοντιζουσών ακτινοβολιών του www.aktinovolia.gr.

Η 2η Ημερίδα Τουρισμού «ΚΡΗΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΝ» με θέμα «Συνέργειες Βιώσιμης Τουριστικής Ανάπτυξης»,
πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022, στο Ρέθυμνο, στο Σπίτι του Πολιτισμού.

Την Ημερίδα διοργάνωσαν ο Σύλλογος Ξενοδόχων Νομού Ρεθύμνης, το Επιμελητήριο Ρεθύμνης,
ο Δήμος Ρεθύμνης και η Ψηφιακή Ενημερωτική Πύλη Κρητών Επιχειρείν.

ευαίσθητα όργανα μέτρησης ακτινοβολίας 5G κινητής τηλεφωνίας

Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

Βλαχάκης - μέτρηση ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας

ΒΛΑΧΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

Επιστήμης Υπολογιστών - Φυσικομαθηματική Σχολή Παν. Κρήτης Μηχανικός Ασύρματων Δικτύων Communication Engineer

ΜΙΛΤΙΑΔΟΥ ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ

Διευθύνουσα Σύμβουλος / Δημόσιες Σχέσεις, Σπουδες στην Ιατρική σχολή Παν. Κρήτης

Ακτινοβολίες: Μετρήσεις και Θωράκιση από κάθε είδος ακτινοβολίας

ΔΑΡΙΒΙΑΝΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Μηχανολόγος Ηλεκτρολόγος - Ε.Μ.Π. - Διδάκτωρ Πολυτεχνείου Ζυρίχης

Ακτινοβολίες: Μετρήσεις και Θωράκιση από κάθε είδος ακτινοβολίας

ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Ακτινοφυσικός / Φυσικός / Ραδιοφυσικός Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Ακτινοβολίες: Μετρήσεις και Θωράκιση από κάθε είδος ακτινοβολίας

ΖΟΥΡΜΠΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

Φυσικό - Φυσικομαθηματική Σχολή Παν. Κρήτης - Μετρήσεις & Αξιολόγηση

Ακτινοβολίες: Μετρήσεις και Θωράκιση από κάθε είδος ακτινοβολίας

ΠΕΤΡΑΝΤΩΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

Ακτινοφυσικος Φυσικός Ιατρικής - Μετρήσεις Ιοντίζουσας Ακτινοβολίας "Ραδιενεργών"

Ακτινοβολίες: Μετρήσεις και Θωράκιση από κάθε είδος ακτινοβολίας

ΣΤΑΜΑΤΕΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Βιολόγος / Περιβαλλοντολόγος - Παν. Αθηνών

Ακτινοβολίες: Μετρήσεις και Θωράκιση από κάθε είδος ακτινοβολίας

ΑΪΝΑΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ

Μηχανολόγος Ηλεκτρολόγος - Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο θεσσαλονίκης

Ακτινοβολίες: Μετρήσεις και Θωράκιση από κάθε είδος ακτινοβολίας

ΕΡΓΑΖΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

Ακτινολόγος - Ιατρική Σχολή Παν. Κρήτης

Ακτινοβολίες: Μετρήσεις και Θωράκιση από κάθε είδος ακτινοβολίας

ΤΡΙΓΥΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Ιατρός Καρδιολόγος Ιατρική Σχολή Παν. Αθηνών - Καρδιά και ηλεκτρομαγνητική επιβάρυνση

Ακτινοβολίες: Μετρήσεις και Θωράκιση από κάθε είδος ακτινοβολίας

ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ειδικός Χειρούργος Μαστού Γεν. Νοσοκομείο "Έλενα Βενιζέλου"

Ακτινοβολίες: Μετρήσεις και Θωράκιση από κάθε είδος ακτινοβολίας

ΓΑΛΑΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Δρ. Μαθηματικός, Φυσικομαθηματική Σχολή Αριστοτέλειο Παν. Θεσσαλονίκης

Ακτινοβολίες: Μετρήσεις και Θωράκιση από κάθε είδος ακτινοβολίας

ΑΤΣΑΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Νομικός - Νομικά θέματα σχετικά με Ηλεκτρομαγνητικά πεδία

Ακτινοβολίες: Μετρήσεις και Θωράκιση από κάθε είδος ακτινοβολίας

ΛΕΚΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

Νομική κάλυψη για θέματα Ηλεκτρομαγνητικών Πεδίων

Ακτινοβολίες: Μετρήσεις και Θωράκιση από κάθε είδος ακτινοβολίας

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΖΗΖΗ

Φιλολογική επιμέλεια κειμένων (ΦΛΟΛΟΓΙΑ Παν.Κρητης)

ακτινοβολίες από πάρκα κεραιών κινητής τηλεφωνίας
TOP